Wie ben ik?

Al van kinds af aan ben ik gebeten door de sportmicrobe. Graag wil ik deze microbe, samen met de kennis die ik verkregen heb als Master in de Bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Gent, ook overdragen naar u! Toen ik afstudeerde besliste ik om nog een aanvullende studie 'Master of science in de bedrijfseconomie' aan te vatten. De combinatie van beide studies gaven mij de kans om van mijn hobby mijn job te maken en te werken in mijn eigen gecreëerde sportoase!

Niet iedereen is een geboren atleet en daarom wil ik met mijn visie 'mens sana in corpore sano' het belang van de algemene gezondheid in de verf zetten. Je hebt maar één lichaam, dus je kunt er maar beter goed zorg voor dragen!

KSK Oostnieuwkerke is de voetbalclub uit 1ste provinciale, waar ik sinds 2006 mijn passie mag uitoefenen. Voetbal is voor mij een manier om mijn eigen grenzen te verleggen en dit in het kader van gezonde competitiviteit en pure fun. De factor 'plezier' is met voorsprong de allerbelangrijkste drijfveer om uw fysieke activiteit vol te houden! Kortom, vind UW manier van sporten en beweeg door het leven als nooit tevoren!